НИЕ СЕ СТРЕМИМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВИМ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДУКТИ

В този раздел се стремим да отговорим на повечето често задавани въпроси от клиентите ни. Но ако не откривате информацията, която търсите, пишете ни на info@sopersonal.bg

Мога ли да върна поръчани продукти?

Вие нямате право да се откажете от поръчаните от вас продукти в случай, че са разпечатани след доставка и е нарушен техния търговски вид.

Как да избера правилните за мен продукти?

Консултирайте се с нас на телефон 0884 45 00 21

section-bgimage-layer3b

Често задавани въпроси?

Някои са изработени от специфични компоненти, за да се противопоставят по-добре на потта и водата, най-вече тези, които са специално препоръчани за спорт. Не забравяйте обаче да прилагате 30 минути преди това, ако съдържа някакви химически филтри.Това, което със сигурност би отмило физическите филтри, повече от водата, е триенето, така ,че избягвайте да бършете лицето си през деня.

Серумите са формулирани за специфична грижа за кожата и за допълнителна подкрепа, когато е необходима .Първо трябва да се приложи избраният от вас продукт за възстановяване, след това серум и след това вашият  SPF продукт.

Ретинолът е мощен антиоксидант, който е наложителен за защита на кожата през деня. При концентрацията, използвана в този продукт,  няма да направи кожата чувствителна към слънце.

Върху всеки продукт е показан „буркан“ с период, например 24 месеца. Който показва срока на годност на продукт след отваряне, което означава, че в този пример продуктът ще остане активен и безопасен в продължение на 24 месеца след отварянето.

Методът Forlle’d се основава на иновативната система за доставка на Forlle’d (FINDS) , което прави продуктите на Forlle’d идеални, за да подпомогнат транспортирането на активни съставки неинвазивно до всички слоеве на кожата, без да нарушават нейната цялост, за дълбоко овлажняване и подобряване на кожата естествена регенерация и имунитет.

Всички лечения и формули, използвани в pH формулата, се поддържат от повече от 30 години комбиниран научен и медицински опит. Всички наши активни съставки са с фармацевтично качество и предлагат възможност на лекарите да препоръчат и прилагат една от най-модерните и ефективни системи за възстановяване на кожата, предлагани на съвременния естетически пазар.

INNOAESTHETICS непрекъснато работи за проектиране на интелигентни и по-ефективни продукти за предотвратяване и лечение на всякакви кожни промени и естетически проблеми.

Освен разработването на формули, използващи най-новите активни съставки, лабораторията проектира иновативни технологии като Smart GPS ®, за да подобри ефективността на своите лечения. Smart GPS ® (Guidance Performance System) е модерна технология, която пренася и доставя съставките в определена група клетки, където те имат максимален терапевтичен ефект.

Когато сте бременна или кърмите, преди да използвате какъвто и да е продукт, трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Продуктите на pHformula не се тестват върху животни, нито доставчиците на съставки тестват върху животни. Ние не посочваме това на опаковката, тъй като продуктът е произведен в Европа и нашите разпоредби не изискват тестване върху животни.

Forlle’d никога не е провеждал тестове върху животни, когато оценява ефикасността на продуктите и комплексите с активни съставки. Основният приоритет за нашата компания е да произвеждаме най-безопасните и екологично чисти продукти.

 

X