РАЗКРИЙ КРАСОТАТА СИ С НАСКАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Магазин
So Personal

Качеството на продуктите, които предлагаме в нашият магазин са от основно значение, затова работим единствено с официалните дистрибутори на марките: Innoaesthetics, pHformula, Forlled.

Студио
So Personal

Нашата работа е нашата страст, а удовлетворението на нашите клиенти е нашето най-голямо удовлетворение.

Академия
So Personal

За търсещите нови знания и компетенции за лични или професионални цели в сферата на здравето и красотата.

section-bgimage-layer3b
InnoaestheticsInnoaesthetics

Отлични дермо-козметични продукти, формулирани с висококачествени активни съставки. Тази линия включва продукти за вашата ежедневна грижа за кожата и за поддържане и оптимизиране на резултатите от професионални естетични процедури.

pHformulapHformula

Първата  фармацевтична лечебно-козметична серия, резултат от иновативното сътрудничество между козметични и медицински разработки. Създадена като дерматологична  система за обновяване на кожната структура – повърхностно и в дълбочина, pHformula успешно третира  кожни проблеми като акне, розацея, хиперпигментация и преждевременно остаряване .

ЕКСПЕРТ В БОРБАТА СЪС СТАРЕЕНЕТОForlled

Високотехнологична професионална козметика от Япония – Forlled е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене. Уникалните формули на козметиката Forlled са разработени на основата на открития с Нобелова награда, които осигуряват моментален и видим резултат още след първата процедура.

cropped-18342666_221867891647275_3827601929683954975_n-min.jpg

ЕКСПЕРТЕН ИЗБОР НА МАРКИТоп селекция от марки

Брандовете представени в sopersonal.bg са подбрани благодарение на дългогодишния ни опит в грижата за здравето и красотата на нашите клиенти. Тук ще намериш марки със сертифицирано качество от Франция и Япония.

X